Συνέδρια - Διαλέξεις

Στις 12-15 Μαρτίου 2010 πραγματοποιήθηκε η 5η Διϋπουργική Διάσκεψη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στην Πάρμα της Ιταλίας με θέμα: "'Προστατεύοντας την Υγεία των Παιδιών σε ένα Μεταβαλλόμενο Περιβάλλον'', όπου η ρόεδρος μας Δρ Μιχαηλίδου συνόδευσε τον Υπουργό Υγείας μαζί με το Δρα Πολυνείκη.

 

Επίσης, η Εθνική Επιτροπή «Περιβάλλον και Υγεία του Παιδιού» διοργανώσε εκπαιδευτική ημερίδα, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας με θέμα: «Περιβαλλοντικοί παράγοντες που επηρεάζουν την υγεία και ανάπτυξη του εμβρύου και του παιδιού» στις 11 Μαϊου 2010 στο ξενοδοχείο ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ στη Λευκωσία. Tην έναρξη των εργασιών κήρυξε ο έντιμος Υπουργός Υγείας, Δρ Χρίστος Πατσαλίδης.

Τις παρουσίασεις ετοίμασαν τα μέλη της Επιτροπής, Δρ Στέλλα Μιχαηλίδου, Δρ Αδάμος Χατζηπαναγής, Δρ Μάρω Σολωμού, Δρ Τασούλα Κυπριναίδου Λεοντίδου, Δρ Ανδρομάχη Κατσονούρη και ο Δρ Μιχάλης Τορναρίτης.

 

Επίσης, μέλη της Επιτροπής συμμετείχαν στα εκπαιδευτικά σεμινάρια του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου τον Απρίλιο- Μάιο 2010 που έγιναν στη Λεμεσό.

 

Η Πρόεδρος, Δρ Στέλλα Κάννα Μιχαηλίδου έδωσε διαλέξεις επίσης στο νηπιαγωγείο Λακατάμειας (6.5.2010) καθώς και  στους νηπιαγωγούς Λάρνακας (11.5.2010).

 

Στις 16.7.2010, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Πρόεδρος Δρ Μιχαηλίδου, ο Δρ Χατζηπαναγής καθώς και η Δρ Κατσονούρη έκαναν διάλεξη στο καλοκαιρινό σχολείο Λευκωσίας ΚΟΜΑΝΕΤΣΙ σε παιδιά διαφόρων ηλικιών.

Ενημερωτικό Φυλλάδιο

Νέα

Ψηφιακά Παιχνίδια - Διαταραχή Παιχνιδιού

25.06.2018
Η WHO κατατάσσει τον εθισμό στα ψηφιακά και βίντεο παιχνίδια ως διαταραχή της διανοητικής ...

Συμπόσιο στην Βιέννη για την ασφαλή χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας - 17/5/18

07.05.2018
Στις 17/5/2018, ημέρα Πέμπτη, διοργανώνεται από τον Ιατρικό Σύλλογο Βιέννης και ...